- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Бум на терену, па хаос ван њега – Адем Љајић приведен

© AFP 2023 / Andrej IsakovicАдем Љајић
Адем Љајић - Sputnik Србија, 1920, 18.05.2024
Пратите нас
Таман што је ове сезоне направио „бум“ на фудбалском терену вративши се у родни Нови Пазар, Адем Љајић је направио хаос ван терена. Инцидент који је бивши репрезентативац Србије направио у једном новобеоградском хотелу, послао га је право у полицијску станицу!
Ппрема писању београдских медија, Адем Љајић је у видно алкохолисаном стању и са преко два промила алкохола у крви, ушао у раним јутрањим сатим у један хотел где је тражио да му се послужи пиће.
Како му је радник са рецепције објаснио да је завршено радно време ресторана и да се не служи пиће, тако га је, наводно, Љајић ухватио за крагну и почео је да му прети.
Запослени у хотелу остао је прибран у нимало наивној ситуацији и позвао је полицију, која је брзо стигла на лице места. Љајић је, према речима очевидаца, и писању медија, наставио бахато да се понаша и одбио је да преда личну карту коју му је полиција затражила на увид.
Испоставило се да фудбалер Новог Пазара нема код себе лични документ, што је још један прекршај у низу који је направио. те је одведен у полицијску станицу Нови Београд, где ће бити задржан 48 сати.
Према наводима медија, против познатог фудбалера који је својевремено бранио боје Партизана, Роме, Фиорентине и бројних других клубова, биће подигнута и кривична пријава због бројних претњи које је у алхохолисаном стању упутио, НН лицу, као и полицајцима.
Љајић је заједно са остатком екипе Новог Пазара, као и члановима стручног штаба смештен у поменутом хотелу на Новом Београду.
Нови Пазар у суботу од 16 часова игра утакмицу плеј-аута Суперлиге против Железничара из Панчева.
Пикси - Sputnik Србија, 1920, 18.05.2024
СПОРТ
Џајић о Пиксијевом уговору и Србији: „Да не доживимо опет Катар“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала