- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Арлов: Време у Генералној скупштини УН убудуће мериће се - до и после 23. маја 2024

© Sputnik / РИА Новости / Уђи у базу фотографијаСедиште Организације уједињених нација у Њујорку
Седиште Организације уједињених нација у Њујорку - Sputnik Србија, 1920, 24.05.2024
Пратите нас
Председник Одбора за Косово и Метохију у Републици Српској Милорад Арлов упутио је честитке председнику Србије Александру Вучићу на, како је навео, достојанственој политичкој борби и дипломатској победу у Генералној скупштини УН.
Арлов је поручио да након гласања у ГС УН ниједан Србин више не може бити равнодушан и да не ода искрено признање српском руководству и великој политичкој борби за српску част и достојанство.
"Честитке председнику Србије Александру Вучићу, његовом тиму, министру спољних послова Марку Ђурићу на достојанственој политичкој борби и дипломатској победи у Генералној скупштини Уједињених Нација", саопштио је Арлов и додао:
"Јуче загрнути у српску тробојку са круном Немањића нисте дали Вашом мудрошћу и истином о српском народу да цели српски род и будућа поколења, Република Српска, Србија буду разапети на стуб срама како су многи желели".
То, додао је, потврђују изјаве и признање Ваших противника о Вашој политичкој борби и моралној победи чак и оних који су покренули ту срамну резолуцију о Сребреници.
"Јесу је изгласали, али нису победили и цели свет окренули против нас. Први пут у историји догодила се велика подела у Генералној скупштини УН", навео је Арлов и истакао да ће се време у ГС УН од њеног настанае убудуће мерити до и после 23. маја 2024. године када је свет очито подељен, а Запад доживео фијаско.
Погледајте и.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала