- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизанов нападач загрмео: „Катастрофа, ужас, неприхватљиво – морам да се суздржим шта ћу да кажем“

© Sputnik / Лола ЂорђевићНикола Антић, Бибрас Натхо и Немања Николић
Никола Антић, Бибрас Натхо и Немања Николић - Sputnik Србија, 1920, 26.05.2024
Пратите нас
После ремија са Радничким из Крагујевца (2:2) нападач Партизана Немања Николић отворено је причао о сезони иза нас и истакао је да није задовољан многим стварима. Истиче да је однос према игри у појединим моментима код фудбалера црно-белих био неприхватљив.
Каже Николић да је одговорност тима највећа за овакве резултате.
„Доста је фактора утицало на све што се десило. Када са +6 одеш на -14 или -16 колико је сада, то је катастрофа. Не знам шта бих рекао, ужас. Без обзира што је у неким ситуацијама судија био крив, то сви знамо, нема потребе да се крије. Судије јесу биле криве за одређени број бодова, али смо ми били за већину главни кривци. Колико год била кривица судија, наша је већа“, рекао је Николић.
Био је врло критички осврнут и ка себи и ка целом тиму.
„Свашта бих рекао, суздржавам се. Имао сам велике амбиције пред почетак сезоне, рекао сам тада да имам право да се надам, без обзира што су нас сви унапред отписали. Несхватљив пад и све после дербија 2:2, после Крушевца... Без обзира да ли је био пенал или није, морали смо утакмицу да решимо и у првом полувремену, без обзира да ли је Радаковић направио превид или не... Ако то нисмо добили, онда у Лучанима сијасет шанси. Поједини играчи би требало да се запитају неке ствари, Партизан није аутобуска станица да неко дође и прође. Ми ћемо остати, бар се надам да хоћемо, бар добар део домаћих. Ми овде остајемо и на нашим плећима биће критике и све. Као један од најстаријих понављам – неки играчи да се запитају добро. И на себе мислим, због неких ситуација и утакмица како сам одиграо. Увек сам несрећан, ни сада нисам срећан без обзира што смо стигли резултат. Можда је требало они да јуре резултат, јер ми смо ипак Партизан“.
Претежно Николић није био задовољан како се Партизан бранио, али не само играчима у одбрани, већ као тим.
„Јесмо дали доста голова, али то значи да ми у нападу нисмо водили много рачуна о одбрани. Извињавам се момцима у одбрани, као и голману за целу сезону. Извињавам се у своје име, а да ли ће ово неко другачије схватити, ни не занима ме. У појединим ситуацијама однос према игри је неприхватљив“, закључио је Николић.
Олга Даниловић - Онс Жабер, Ролан Гарос - Sputnik Србија, 1920, 26.05.2024
СПОРТ
Српско поподне у Паризу – почиње Ролан Гарос
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала