- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Станковић се сусрео са првим проблемом у Москви – „окренута леђа“

© Sputnik / Лола ЂорђевићТренер Црвене звезде Дејан Станковић
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић - Sputnik Србија, 1920, 30.05.2024
Пратите нас
Дејан Станковић који је недавно напустио мађарски Ференцварош како би преузео Спартак из Москве суочио се са првим проблемом, јер је човек који је требало да му буде „десна рука“ и помоћник решио да напусти клуб.
У питању је Владимир Слишковић, син легендарног југословенског фудбалера Блажа Слишковића који је био прелазно решење до доласка Станковића.
Владимир је у Спартаку из Москве од 2022. године и било је предвиђено да буде асистент Станковићу, али до тога неће доћи и то његовом одлуком.
Поједини руски медији писали су да је Слишковић јуниор знатно добио на пажњи и да је захтевао од клуба да има плату готово као први тренер Дејан Станковић, а да се иза целе приче заправо крило то да жели да напусти клуб, објасио је Спорт Експрес.
И заиста је Владимир Слишковић направио добре резултате са Спартаком и финишу сезоне, давао је велики број интервјуа и имао медијску пажњу, али Московљани нису желели да пристану на његове услове које је поставио по завршетку сезоне.
Самим тим, Дејан Станковић који је стигао из Ференцвароша мораће да пронађе новог асистента у престоници Русије, где ће наредне сезоне имати шампионске амбиције.
Дејан Јовељић - Sputnik Србија, 1920, 30.05.2024
СПОРТ
Пикси га „прецртао“ – Јовељић одговорио са два гола /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала