- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда довела прво појачање за следећу сезону

© Фото : АБА лига/Цедевита,Алеш ФевзерУрош Плавшић
Урош Плавшић - Sputnik Србија, 1920, 08.06.2024
Пратите нас
Досадашњи центар Меге Урош Плавшић званично је данас постао кошаркаш Црвене звезде. Како су навели црвено-бели, Плавшић је потписао трогодишњи уговор.
Висок је 217 центиметара, има 25 година, а носиће црвено-бели дрес са бројем 33.
Представљајући новајлију црвено-бели су објавили поруку: „Још к'о дете ја сам био ту...“ алудирајући на Плавшићеву љубав према клубу с обзиром на то да центар није скривао навијачку припадност, као и да је подржавао црвено-беле са трибина.
„Црвена звезда обавештава јавност да је српски центар Урош Плавшић прво појачање нашег клуба у овогодишњем прелазном року. Плавшић који је потписао трогодишњи уговор је висок 217 центиметара, игра на позицији центра и у наш клуб стиже из екипе Меге. Доласком момка који је рођен у Ивањици 1998. године, наш тим добија велико појачање на центарској позицији, и играча који никада није крио колико воли Црвену звезду. Одликују га изванредна брзина за висину коју поседује, огромна борбеност, одличан осећај за игру и добра рука“, наведено је на клупском сајту.
Плавшић је тако постао прво појачање Звезде за наредну сезону.
Појачаће конкуренцију на центарским позицијама где се још налазе и Џоел Боломбој и Лука Митровић, док се очекује да Мајк Тоби оде из редова црвено-белих, као и Гилеспи.
Селектор Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 08.06.2024
ЕУРО 2024
Србија у Шведској: Припрема за Европско и одлазак Ибрахимовића у репрезентативну пензију
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала