- Sputnik Србија, 1920
ЕУРО 2024
Европско првенство у фудбалу одржава се у Немачкој од 14. јуна до 14. јула 2024. године. Сва дешавања пратите уз Спутњик спорт.

Пикси после победе од 3:0 – „Није лоше, али очекујем још бољу Србију у Немачкој“

© Sputnik / Лола ЂорђевићДраган Стојковић Пикси
Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 08.06.2024
Пратите нас
Успешну генералну пробу имали су фудбалери репрезентације Србије пред Европско првенство. Славили су 3:0 против Шведске, а селектор Драган Стојковић Пикси је после дуела истакао да он и екипа неће упасти у еуфорију.
Била је то главна порука у обраћању из Солне.

„Нема потребе да правимо еуфорију, треба наставити са радом, остати скроман и очекујем још бољу Србију у Немачкој“, рекао је селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси после победе против Шведске у Стокхолму (3:0) у последњем припремном мечу за Европско првенство.

„Није лоше, али има још ствари које треба да се поправе. Јавност гледа оно што је добро, а ја грешке и оно што може да се поправи. Мислим да смо одиграли озбиљно, у тактичком и физичком смислу", истако је Стојковић после меча.
Похвалио је Пикси и играче који су у игру ушли са клупе, а међу њима су били Душан Тадић, Немања Гудељ, Филип Костић, Вељко Бирманчевић, Лука Јовић и Лазар Самарџић.
„Сви момци су деловали концентрисано и мотивисано, нису нам се понављале неке ствари. Добра такмичарска утакмица, морам да нагласим и да су измене су допринеле да овако поебедимо и да се вратимо срећни кући", закључио је Стојковић.
Немања Видић - Sputnik Србија, 1920, 08.06.2024
СПОРТ
„Немања Видић – најбољи српски фудбалер у историји Русије“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала