- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Лоша срећа Топића утиче на драфт – српски таленат изгубио место у топ десет?

© Sputnik / Лола ЂорђевићНикола Топић
Никола Топић  - Sputnik Србија, 1920, 08.06.2024
Пратите нас
Никола Топић, талентовани српски кошаркаш, према првим проценама на предстојећем НБА драфту требало је да буде изузетно високо позициониран, међутим према најновијем предвиђању „Бличер Репорта“ младог Србина не виде у топ десет пикова.
Није Никола Топић имао среће јер је убрзо после опоравка од претходне доживео нову повреду која ће очигледно имати утицај на НБА драфт.
Млади српски кошаркаш морао је да пропусти финиш сезоне, а недавно је објављено да ситуација са његовом повредом није једноставна јер је Топић парцијално покидао укрштене лигаменте у колену.
Због тога што постоји шанса да пропусти велики део и наредне сезоне талентовани Топић пао је за неколико позиција према предвиђањима за драфт и уместо да се нађе у првих пет пикова, вероватно га неће бити ни у првих десет, пише „Бличер Репорт“.
На позицију ће утицати и прегледи које Топић буде обавио у Сједињеним Америчким Државама и који би могли да дају прецизнији увид о опоравку.
У случају да буде изабран као 11. пик Никола би постао део тим Чикаго Булса, али промене су и даље могуће.
Оно што је сигурно да је и оно мало времена колико је успео да проведе на паркету Топић искористио квалитетно и јасно је да се показао у најбољем светлу.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 08.06.2024
СПОРТ
Од „Новаче, кандидуј се за председника“ до повлачења и операције
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала