- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Пешић о Јокићу: Наравно да му се „удварам“

© Sputnik / Лола ЂорђевићСветислав Пешић
Светислав Пешић  - Sputnik Србија, 1920, 09.06.2024
Пратите нас
Селектор кошаркаша Србије Светислав Пешић још једном се срео са питањем о наступу Николе Јокића на Олимпијским играма у Паризу.
Пешић је гостовао у подкасту Политике и истакао да би потенцијално учешће Николе Јокића доста значило нашем националном тиму.
„Више ми не смета, сад кажем зовите га па га питајте. Што се тиче Николе Јокића, мени једино смета што не питају за остале. Само учешће Николе Јокића сигурно да значи, у сваком смислу. И са аспекта индивидуалног квалитета и са аспекта личности какав је Јокић, јер ја када кажем да је Јокић бољи момак него што је играч, они сви падају у несвест. Као, ти се удвараш Јокићу. Наравно да се удварам, јер желим то да истакнем“, рекао је Пешић у подкасту Политике.
Кошаркашки заљубљеници се надају да ће Јокић бити расположен да игра за Србију, као да би могао да води Орлове до нове медаље, пошто је са Орловима освојио сребро на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру.
Подсећања ради, Јокић је играо на Европском првенсву 2022.године, док га на Светском првенству 2023. године није било у саставу.
Јокић за сада лето проводи у активностима, био је и на рафтингу, а видећемо која је његова коначна одлука што се тиче репрезентације.
Аркадијуш Милик - Sputnik Србија, 1920, 09.06.2024
ЕУРО 2024
Тамна страна „генералки“ – Европско првенство остаје сан за Пољака
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала