- Sputnik Србија, 1920
ЕУРО 2024
Европско првенство у фудбалу одржава се у Немачкој од 14. јуна до 14. јула 2024. године. Сва дешавања пратите уз Спутњик спорт.

Да, стварно је српски суперхерој /видео/

© Sputnik / Лола ЂорђевићРепрезентативац Србије Душан Влаховић
Репрезентативац Србије Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 14.06.2024
Пратите нас
Душан Влаховић, српски фудбалски репрезентативац, због своје физичке конституције и појаве често је називан и суперхеројем, али је сада тај епитет добио једну потпуно другу димензију.
Влаховић је прво имао неочекивани сусрет са једним навијачем који је умакао обезбеђењу на првом отвореном тренингу Орлова и утрчао је на терен како би загрлио нападача Србије и Јувентуса.
И док су редари и обезбеђење желели одмах да избаце момка, Влаховић га је загрлио, пао је „селфи“ у режији младог навијача са суперстаром Србије, који га је затим испратио са терена, показујући константно обезбеђењу да не дирају момка који је само желео да има успомену са својим идолом.
Ту није крај када су у питању Душан Влаховић и навијачи. Наиме, голгетер Србије се затим дружио са најмлађим навијачима, који су га окупирали испред медија центра Србије и сваком је поклонио пажњу, грлећи их и сликајући се са њима.
Да, Душан је стварно српски суперхерој!
Хари Кејн - Sputnik Србија, 1920, 14.06.2024
ЕУРО 2024
Кејн „упалио аларм“ Енглеза пред Србију: „Буђење!“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала