- Sputnik Србија, 1920
ЕУРО 2024
Европско првенство у фудбалу одржава се у Немачкој од 14. јуна до 14. јула 2024. године. Сва дешавања пратите уз Спутњик спорт.

Кејн „упалио аларм“ Енглеза пред Србију: „Буђење!“

© AFP 2023 / ADRIAN DENNISХари Кејн
Хари Кејн - Sputnik Србија, 1920, 14.06.2024
Пратите нас
Капитен Енглеске Хари Кејн причао је пред премијерни меч на Европском првенству у Немачкој са Србијом да екипа под хитно мора да се пробуди. Пораз од Исланда у генералној проби узнемирио је ригорозну британску јавност, па је Кејну јасно да „горди Албион“ мора под хитно да почне да побеђује.
Енглези слове за главне фаворите на ЕП, али само једна победа у претходних пет пријатељских провера унела је немир у редове тима Гарета Саутгејта, који је на удару јавности због очајних игара.
Прву прилику за поправни Кејн, Сака, Фоден, Белингем и другови имаће против Србије у првом колу Групе Ц 16. јула у Гелзенкирхену од 21 час.
„То ми могао да буде леп позив на буђење како бисмо сви схватили да неће бити лако као што то људи мисле. Доста је посла пре нама. Некада ти оваква буђења буду неопходна. Постеје поља на којима морамо да напредујемо, посебно у нашем пресингу. Утакмице у групи ће бити сличне оној који смо одиграли са Исландом (0:1). Морамо боље да се бранимо, посебно код дугих лопти и са лоптом у поседу, морамо да будемо стрпљиви“, рекао је капитен Енглеза Хари Кејн.
Управо би Енглези могли да буду у проблему код тих дугих лопти и приликом прекида, јер је Србија и званично највиша репрезентација на Европском првенству, с просечном висином од 186 центиметара.
Лука Модрић - Sputnik Србија, 1920, 12.06.2024
ЕУРО 2024
Хрватска се (и даље) узда у Луку
Навијачи Црвене звезде прослављају титулу - Sputnik Србија, 1920, 12.06.2024
ЕУРО 2024
Британски новинар од Срба прави „бабароге“: „Криминогена армија пропутиноваца“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала