- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Ухапшена жена осумњичена да је тукла наставницу свог сина у школи на Новом Београду

© Sputnik / Лола ЂорђевићЦентрална манифестација обележавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције
Централна манифестација обележавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције - Sputnik Србија, 1920, 14.06.2024
Пратите нас
Београдска полиција је у сарадњи са Трећим основним јавним тужилаштвом у Београду, ухапсила А. Р. (32) због сумње да је извршила кривична дела злостављање и мучење и угрожавање сигурности.
Она је, како се сумња, јуче у учионици Основне школе "Јован Дучић" у Новом Београду, незадовољна закључном оценом свог детета, вербално и физички напала наставницу ове школе.
Наставници су у КБЦ Земун констатоване вишеструке лаке телесне повреде.

Тужилаштво: Предложићемо најстрожије санкције

По налогу Трећег основног јавног тужилаштва у Београду, полиција је одредила задржавање од 48 сати А.Р. (32), осумњиченој да је у основној школи на Новом Београду вређала, претила и ударила неколико пута наставницу школе у коју иде њен син.
Ухапшена ће сутра бити саслушана у тужилаштву због сумње да је извршила кривична дела злостављање и мучење и угрожавање сигурности, саопштено је из тог тужилаштва.
Она се терети да је 13. јуна у основној школи на Новом Београду, незадовољна закљученом оценом свог сина, наставници претила смрћу, вређала је, почупала је за косу и ударила неколико пута наневши јој лаке телесне повреде.
Оштећена је навела да јој је повређено људско достојанство и да осећа страх за своју безбедност, а овај догађај је изазвао и узнемиреност грађана, нарочито због чињенице да се догодио у основној школи.
“Свесни учесталости напада на просветне раднике Треће основно јавно тужилаштво у Београду ће предлагати најстроже санкције и на тај начин утицати на безбедност свих грађана и очување образовних институција” наведено је из тужилаштва.
Полиција  - Sputnik Србија, 1920, 13.06.2024
ДРУШТВО
Мајка ученика физички напала и повредила наставницу у основној школи у Београду
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала