- Sputnik Србија, 1920
ЕУРО 2024
Европско првенство у фудбалу одржава се у Немачкој од 14. јуна до 14. јула 2024. године. Сва дешавања пратите уз Спутњик спорт.

Све се десило!

© AFP 2023 / TOBIAS SCHWARZНемачка - Шкотска
Немачка - Шкотска - Sputnik Србија, 1920, 15.06.2024
Пратите нас
Отварање Европског првенства било је по укусу неутралних љубитеља фудбала највише због тога што је пало шест голова, али и по томе што је виђено све што нас очекује на првенству: и пенал, и црвени картон и ВАР поништавање гола и аутогол.
Ништа није изостало...
Пре свега, виђена је фудбалска петарда. Наиме, Немци су били толико надмоћни да су дали чак пет голова противнику и најавили ефикасно првенство.
Потом је дошло и до првог црвеног картона. Портеус је стартовао са две ноге у 44. минуту, скривио пенал и тиме утицао и на то да имамо прву најстрожу казну.
Пенал је извео Хаверц и донео трећи гол Немцима на утакмици.
Да не буде да је нека утакмица прошла без ВАР-а побринуо се Филкруг који је постигао гол у 76. минуту, али је он поништен после гледања снимка, а разлог је офсајд.
Тачку на целу утакмицу и причу донео је аутогол Антонија Ридигера у 87. минуту, тако да су већ на првој утакмици чекиране скоро све могуће ситуације које ћемо гледати у наредних 50 утакмица на првенству.
Иван Дудић (десно) - Sputnik Србија, 1920, 15.06.2024
ЕУРО 2024
Србија би дала благо да га данас има – последњи десни бек за Спутњик: „Пикси не сме да се коцка“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала