- Sputnik Србија, 1920
ЕУРО 2024
Европско првенство у фудбалу одржава се у Немачкој од 14. јуна до 14. јула 2024. године. Сва дешавања пратите уз Спутњик спорт.

Рајковић: Спремнији сам од Тадића!

© AFP 2023 / JOHN THYSПредраг Рајковић
Предраг Рајковић - Sputnik Србија, 1920, 17.06.2024
Пратите нас
Да у табору фудбалске репрезентације Србије и даље влада добра атмосфера, упркос поразу од Енглеза и турбуленцијама на релацији Стојковић – Тадић, потврдио је први голман Предраг Рајковић. Он је изашао пред медије, поручивши да је Тадић можда био вруће главе и да је атмосфера сјајна.
„Спремнији сам од Душана Тадића. Напишите слободно тако. Глава је била врућа, атмосфера је добра у то не сумњајте. Ма, шалим се људи, нема разлога за тешким речима и коментарима, имамо одличан амбијент и тако ће и остати“, рекао је кроз осмех „кец“ Србије на ЕП у Немачкој, алудирајући на изјаву капитена Србије да је најспремнији Орао, а меч је почео с клупе.
Рајковић је потврдио да је пораз од Енглеза, полако али сигурно архивиран и да се српски репрезентативци окрећу Словенији, тај меч на програму је у четвртак, 20. јуна од 15 часова.
„Показали смо да имамо квалитет, фалио нам је тај завршни пас у утакмици са Енглезима. Против Словеније, биће другачија прича. Имамо бољу екипу, то морамо да покажемо на терену. После те утакмице знаће се конкретније шансе за ппласман у осмину финала. Одгледаћемо анализу ривала у наредним данима, до почетка утакмице. Најпре да се добро опоравимо од меча са Енглезима“, рекао је Предраг Рајковић, који се од првог минута нашао међу стативама, уместо Вање Милинковић-Савића.
Килијан Мбапе - Sputnik Србија, 1920, 17.06.2024
ЕУРО 2024
Аутогол за минималац Француза и два шока у једном дану!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала