- Sputnik Србија, 1920
ЕУРО 2024
Европско првенство у фудбалу одржава се у Немачкој од 14. јуна до 14. јула 2024. године. Сва дешавања пратите уз Спутњик спорт.

Прослављени Рус поручује: „Навијам за Србију – Срби су наша браћа“

© Sputnik / Alexey Filippov / Уђи у базу фотографијаЈегор Титов
Јегор Титов - Sputnik Србија, 1920, 18.06.2024
Пратите нас
Јегор Титов, прослављени руски фудбалер, у интервјуу за „Спорт Експрес“ рекао је да ће навијати за Србију на Европском првенству и истакао је да му је жао што Орлови нису успели да освоје макар бод против Енглеске.
После примљеног гола фудбалери Србије потпуно су се пробудили и заиграли далеко боље, али недовољно да се Енглезима украде бод.
Орлови су међутим оставили добар утисак о чему је говорио и Јегор Титов, чувени руски фудбалер и легенда Спартака из Москве.
„Признајем, нисам гледао баш све мечеве. Од оних што сам гледао, Немачка – Шкотска је била утакмица у рангу када би се састали руски прволигаш и друголигаш. Остале утакмице су биле више такмичарске и неизвесне. Холанђани, које смо сматрали чистим фаворитима, до победе су дошли тек у финишу. Енглеска је брзо повела, а онда се адаптирала Србији. Како кажу, Срби су наша браћа. Добро су се борили и могли су да ураде нешто против Енглеске. Мислим да ће се тај тренд наставити и да неће бити јасног фаворита“, рекао је Титов.
Због блиског односа српског и руског народа Титов нема дилему за кога ће навијати у наставку шампионата.
„Навијам за Србију и брине ме шта ће да ураде до краја. Што се тиче очекивања, Немце, Французе и Енглезе видим у самој завршници. Мада, засад делује да ће бити и неке сензације“, верује славни Рус.
Испратио је Титов и долазак Дејана Станковића у Спартак. Говорио је о томе због чега су појединци незадовољни тиме.
„То је нормално. Екипу чини 25 играча, а само 11 је у стартној постави. Остали ће бити незадовољни, то је стандардна прича. Видећемо шта ће бити када се крене са трансферима. Сигуран сам да ће их бити доста, да ће се Спартак појачати и са домаћим играчима, али и са странцима“, закључио је Титов.
Србија - Енглеска - Sputnik Србија, 1920, 18.06.2024
ЕУРО 2024
Одређен судија за меч Србије и Словеније
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала