- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Две девојке претучене у кафићу у Прокупљу

© Sputnik / Лола ЂорђевићПолиција
Полиција  - Sputnik Србија, 1920, 21.06.2024
Пратите нас
Тројица младића у раним двадесетим годинама претули су две девојке у једном прокупачком кафићу у центру града у ноћи између 14. и 15. јуна. Једној од девојака су поломили нос, а за инцидент се сазнало након неколико дана, када је она због болова потражила лекарску помоћ, а здравствени радници обавестили полицију.
У Основном јавном тужилаштву у Прокупљу потврдили су за лист Прокупље прес да их је полиција обавестила, те су наложили доказне радње.
Лист наводи да су девојке вечери када се десио ицидент ушле да купе цигарете, јер су приметиле да је отворено и да унутра има људи.
„Једна девојка је отишла у тоалет, а друга је села да је сачека. Тада су младићи почели да добацују, вређају, а затим су их и физички напали. Девојка коју је један од тројице ударио у нос се онесвестила, те су је изнели из кафића, а другу су шутирали на улици“, објашњава особа која је добро упућена у оно што се догађало.
Додаје да девојке од раније нису познавале нападаче, а да је у моменту када се све дешавало било још људи у кафићу који нису реаговали.
„Ово је апел на и Полицијску управу у Прокупљу, Суд и Тужилаштво да свој посао поводом овог случаја обаве како треба јер у Прокупљу нису ретки случајеви где су “од раније познати полицији” након свих пријава кумовали злочинима са тешким последицама“, додаје саговорник Прокупље преса.
Лист наводи и да до сада у овом граду није забележено да се нешто слично догодило, а да су грађани прилично узнемирени.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала