- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Срушио се хеликоптер у Русији, погинуле четири особе

© Sputnik / РИА Новости / Уђи у базу фотографијаРуски хеликоптери у Херсонској области
Руски хеликоптери у Херсонској области - Sputnik Србија, 1920, 21.06.2024
Пратите нас
Хеликоптер „робинсон Р-66“ срушио се у Амурској области, а у њему су се налазиле четири особе, саопштило је Источно међурегионално истражно одељење за транспорт Истражног комитета Русије.
„Током операције потраге и спасавања утврђена је локација летелице која се срушила у Амурској области. Информације о жртвама се утврђују“, наводи се у саопштењу.
Како је прецизирано, инцидент са хеликоптером догодио се 20. јуна у јутарњим часовима. Хеликоптер у којем су се налазили пилот и троје путника полетео је са територије фабрике за прераду дрвета. Међутим, није стигао на одредиште.
Према писању медија, хеликоптер је пронађен у тајги након што је изгубљен контакт са пилотом. Потрага је трајала више од 24 сата.
Одељење источне међурегионалне истражне управе Истражног комитета Русије покренуло је кривични поступак на основу члана 263 Кривичног закона Русије (кршење правила о безбедности саобраћаја и коришћења летелице које је проузроковало смрт двоје или више лица). Истражитељи утврђују све околности инцидента.
Погледајте још:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала