- Sputnik Србија, 1920
ЕУРО 2024
Европско првенство у фудбалу одржава се у Немачкој од 14. јуна до 14. јула 2024. године. Сва дешавања пратите уз Спутњик спорт.

Невероватне сцене – редар повредио играча?! /видео/

© AP Photo / Darko VojinovicКристијано Роналдо
Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 23.06.2024
Пратите нас
Фудбалер Португалије Гонсало Рамос храмајући је морао да напусти терен стадиона у Дортмунду после утакмице Европског првенства због „инвервенције“ редара.
Апсолутни хаос је настао после утакмице Португалије, једнако као и током, навијачи су упадали на терен да би се фотографисали са Кристијаном Роналдом, а редари су имали пуне руке посла.
Један од њих је у трку за навијачима успео да клизећим стартом улети у фудбалера Португалије Гонсала Рамоса.
Рамос је храмајући отишао у свлачионицу док је Роналдо у чуду гледао шта се догађа пред његовим очима.
Тренер фудбалске репрезентације Португалије Роберт Мартинез изразио је забринутост за безбедност играча након што је неколико гледалаца упало на терен да би затражило селфи са Кристијаном Роналдом током и непосредно после победе Португала над Турском од 3:0 данас у Дортмунду.
Капитен Португала Роналдо је позирао за селфи са младићем 20 минута пре краја меча, али петорица других су касније изашла на терен у очигледном покушају да се сликају са Роналдом, преноси Ројтерс.
Играч утакмице Бернардо Силва рекао је да је то "цена коју плаћамо што смо толико признати у свету фудбала и што имамо играча попут њега (Роналда) са нама".
Мартинез је, међутим, упозорио је да су "инвазије на терен" учиниле играче изложеним и да је требало да их спречи обезбеђење.
"То је забрињавајуће јер смо имали среће да су намере навијача биле добре. Мислим да сви волимо обожаватеља који препознаје ту велику звезду и велике иконе... али можете разумети да би дошло до веома тешког тренутка, ако би те намере биле погрешне", додао је Мартинез.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала