- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Францускиња и Американац верују у Ђоковића

© AFP 2023 / EMMANUEL DUNANDНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 23.06.2024
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер свих времена, могао би да се опорави и да игра на Вимблдону, верују Марион Бартоли, бивша француска тенисерка, и Тејлор Фриц, амерички тенисер који је и сам имао исту повреду.
Новак Ђоковић због повреде менискуса морао је да се повуче са Ролан Гароса, а дан касније се у Паризу и оперисао.
Да опоравак тече добро потврдила је вест о томе да ће српски ас играти на Олимпијским играма, а Ђоковић се потом припремао у Црној Гори да би потом одлучио да оде у Лондон.
Иако би вероватно паметнија одлука била да после ове повреде не иде на траву, Марион Бартоли, бивша француска тенисерка, верује да би Новак могао да иде у Лондон.
„Престаните да мислите да неће играти, то данас нико не може да тврди. Ако оде на Вимблдон, биће на сто одсто, и наравно да ће бити међу двојицом највећих фаворита“, рекла је Бартоли.
У то да Новак може да се опорави до Вимблдона верује и Тејлор Фриц који је после исте повреде стао на терен након три недеље.
„Рекао сам му како је мени било. Доста тога се своди на то како реагујете на упалу. Могуће је да Новак игра. То је потпуно иста ствар коју сам и ја имао. Очигледно, нисам био фаворит за титулу, само сам се појавио, победио у неколико рунди“, рекао је Фриц.
Вимблдон почиње првог јула.
Данци славе гол за изједначење против Енглеске - Sputnik Србија, 1920, 22.06.2024
ЕУРО 2024
Селектор Данске пред меч са Србијом: Волео бих треће место
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала