- Sputnik Србија, 1920
ЕУРО 2024
Европско првенство у фудбалу одржава се у Немачкој од 14. јуна до 14. јула 2024. године. Сва дешавања пратите уз Спутњик спорт.

Митровић: Као у Русији – осетио сам да ми вуче дрес

© AFP 2023 / FABRICE COFFRINIАлександар Митровић
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 26.06.2024
Пратите нас
Фудбалери Србије изнели су утиске после утакмице са Данском у трећем колу Европског првенства. Учинио је то и капитен Душан Тадић, као и Александар Митровић који је прокоментарисао ону ситуацију када је пао у шеснаестерцу.
Душан Тадић: Ово је неуспех!
„Велико разочарање, после Дохе смо зацртали да прођемо групу. Разочарани смо, али поносан сам на групу момака. Свима је било тешко. Дуга је сезона, нема зимске паузе, играмо целе сезоне, жртвовали смо се за земљу и отаџбину. Наравно да је ово неуспех, хтели смо да прођемо даље, нисмо успели. Реално говорећи, јесте неуспех. Треба урадити детаљну анализу, да видимо шта да поправимо и исправимо. Имали смо невероватну подршку, неизмерно смо им захвални. Рекао сам играчима пред утакмицу да треба да гинемо за ове људе, заслужили су, путовали су из свих крајева. Разочарани смо. Дугујемо велику захвалност“, рекао је Тадић.
Александар Митровић: Слична ситуација као у Русији
„Не знам, мислим да смо одиграли опет два полувремена. Прво где смо препустили њима доминацију, друго смо променили, више ризиковали. Фалио је гол. Нисмо имали те луцидности, завршни пас, креацију, да дамо гол. Дали смо све од себе, борили смо се максимално. Нажалост, то у данашњем фудбалу није довољно. Осетио сам да ми је повукао дрес, не знам зашто није добио сигнал да гледа. Имали смо састанке пре ЕП, свако повлачење дреса у шеснаестерцу треба да буде санкционисано пеналом. Осетио сам да ми вуче дрес, пао сам. Слична ситуација као што смо имали у Русији".
Рајковић: Велика жал!
„Жал, дефинитивно жал. Феноменална група момака. Вредно смо радили, веровали смо. Мислим да смо заслужили да прођемо, није нам се дало. Под утиском сам, мислим да смо показали како се воли Србија и како се гине за њу", рекао је Рајковић за РТС после меча.
Миленковић: На грешкама се учи
„Била је тврда утакмица, затворене, група је била изједначена. Показали смо на терену да можемо да победимо, али нисмо успели. Разочарење, треба свима да се извинимо и нациији, имали смо невероватну подршку, На грешкама се учи, идемо даље. Шта би било да би било, да смо постигли гол против Енглеске у дургом полувремену, сви бисмо имали по три бода. То показује колико је била уједначена група."
Матија Закањи - Sputnik Србија, 1920, 25.06.2024
ЕУРО 2024
„Златни брк“ за хероја Италије: „Гледао је како је Јовић помогао Србији – па га је ископирао“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала