- Sputnik Србија, 1920
ЕУРО 2024
Европско првенство у фудбалу одржава се у Немачкој од 14. јуна до 14. јула 2024. године. Сва дешавања пратите уз Спутњик спорт.

Потпредседник ФСС Недимовић за Спутњик: „Тачно је, поднео сам оставку“

© Sputnik / Лола ЂорђевићБранислав Недимовић
Бранислав Недимовић  - Sputnik Србија, 1920, 27.06.2024
Пратите нас
Бранислав Недимовић, потпредседник Фудбалског савеза Србије, поднео је неопозиву оставку само дан након што су се Драган Стојковић и фудбалери Србије вратили у престоницу, након испадања са Европског првенства. Кратак и јасан у разговору за Спутњик био је Недимовић, који је потврдио оставку.
„Тачно је, поднео сам оставку. Оставка говори сама за себе, за сад је то тако и толико“, рекао је за Спутњик Недимовић, који иначе није био у Немачкој.
Као гром из ведра неба одјекнула је вест да је пала прва оставка у ФСС после дебакла у Немачкој.
Иако није био тамо, иако није ни на који начин утицао на све што се дешавало, Недимовић је, вероватно, као морални чин, осетио потребу да поднесе оставку.
Бивши председник Радничког из Сремске Митровице, који је недавно стигао у Савез и имаo и те како висока овлашћења, наводно је још раније сукобио мишљења са и даље актуелним селектором Драганом Стојковићем, због чега и није желео да путује у Немачку на Европско првенство.
Нови бродолом фудбалске Србије испратио је из отаџбине, да би се Спутњику регуларно јавио и потврдио да је, сада већ, бивши потпредседник ФС Србије.
Недимовић је према информацијама бројних медија био против тога да се Пиксију продужи уговор пред Европско првенству, уговор у ком се Драган заштитио клаузулом од милион евра у случају превременог раскида сарадње.
Јасно је да ће ФСС у случају да одлучи да разреши дужности Стојковића, морати да му исплати поменуту суму.
Миливоје Новаковић - Sputnik Србија, 1920, 27.06.2024
ЕУРО 2024
Како су прошли „отписани“ – Миливојева „укусна кухиња“ и „горки плодови“ за Мађаре
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала