- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Бајден се не повлачи из председничке трке – спрема се за другу рунду дебата

© AP Photo / Alex BrandonAмерички председник Џозеф Бајден на Самиту Г7 у италијанском летовалишту Борго Ењација
Aмерички председник Џозеф Бајден на Самиту Г7 у италијанском летовалишту Борго Ењација - Sputnik Србија, 1920, 28.06.2024
Пратите нас
Предизборни штаб америчког председника Џозефа Бајдена не разговара о његовом повлачењу из председничке трке, саопштио је директор комуникација актуелног америчког лидера Мајкл Тајлер.

„Нема никаквих разговора о томе… Џозеф Бајден је номинован (као председнички кандидат)“, рекао је Тајлер. То је потврдио и представник Бајденовог предизборног штаба Сет Шустер.

Бајден не намерава да одустане од учешћа у другој рунди дебата у септембру, додао је Тајлер и истакао да Бајден није имао најбољу ноћ када је реч о првој дебати, али да је његов противник Доналд Трамп доводио гледаоце у заблуду.
„Си-Ен-Ен“ такође пише да лидери Демократске странке неће присиљавати Бајдена да се повуче из председничке трке након његовог неуспешног учешћа у дебати са Трампом. Лист истиче да Бајден планира да учествује у другом кругу изборних дебата, упркос неуспеху у првој рунди.
Прва политичка дебата одржана је 28. јуна. Како је пренео „Си-Ен-Ен“, позивајући се на изворе, Демократска странка је у паници после говора актуелног председника.
Доналд Трамп и Џозеф Бајден - Sputnik Србија, 1920, 28.06.2024
СВЕТ
Трамп и Бајден, лицем у лице: Дебакл америчке наводне демократије
Погледајте још:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала