- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Песков: Не очекујете ваљда да је Путин навио аларм да би пратио дебату Трампа и Бајдена

© AFP 2023 / GIORGIO VIERAДебата Доналада Трампа и Џоа Бајдена
Дебата Доналада Трампа и Џоа Бајдена - Sputnik Србија, 1920, 28.06.2024
Пратите нас
Портпарол Кремља Дмитриј Песков изјавио је да дебата актуелног и бившег председника САД Џозефа Бајдена и Доналда Трампа није међу главним питањима дневног реда руског председника Владимира Путина, постоје далеко важније ствари којима се он бави.
„Не мислим да очекујете да би председник Русије навио аларам у раним јутарњим часовима како би пратио дебату у САД. То нису догађаји који су на нашем дневном реду. Имамо много питања која су заиста важна за нашу земљу, то су питања којима се бави наш председник. Дебате у САД не упадају у категорију главних питања“, истакао је он.
Песков је рекао да је Кремљ упознат са наводима медија о дебатама и детаљно ће размотрити све изјаве које су кандидати дали, међутим, то је унутрашње питање САД.
Портпарол руског лидера је такође рекао и да се Русија никада није мешала у изборни процес САД, те да неће чинити ни сада, самим тим Москва неће давати никакву оцену по питању дебате председника Џозефа Бајдена и републиканског кандидата Доналда Трампа.
„Апсолутно не намеравамо да ни на који начин оцењујемо дебату, то је њихово унутрашње питање. Никада се нисмо мешали у изборни процес САД. Било је много истрага о наводном руском мешању и ништа није утврђено. Русија се неће мешати ни сада, то је њихово лично питање“, закључио је Песков.
Президент РФ Владимир Путин прибыл в Китай с официальным визитом  - Sputnik Србија, 1920, 28.06.2024
СВЕТ
Америку више нико не поштује! Бајден и Трамп седам пута споменули име Путина
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала