- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Повлачи се” највећа навијачица Новака Ђоковића

© Фото : СкриншотНовак Ђоковић и Џули Сојер
Новак Ђоковић и Џули Сојер - Sputnik Србија, 1920, 29.06.2024
Пратите нас
Џули, једна од најпознатијих навијачица Новака Ђоковића, у потресном писму је навела да се повлачи са друштвених мрежа због негативних појава које су јој нанеле емотивну штету.
Францускиња Џули Сојер је од 2006. навијачица Новака Ђоковића, а 2022. је говорила за Спутњик о свом путовању уз каријеру најбољег тенисера свих времена.
Новак Ђоковић и Џули Сојер - Sputnik Србија, 1920, 02.05.2022
СПОРТ
Новак је за њу више од тенисера: „Много сам плакала, увек има људи који не желе да чују истину“
Сада се обратила отвореним писмом.
"Најпре, све што ћу рећи нема везе са Новаком, његовом породицом, тимом и мојим односом са било киме од њих. Имам само љубав и поштовање, осећам то и са њихове стране, али не могу да наставим да се правим да овај налог не постоји. Морам да пустим све из себе. Направила сам налог да би делила фотографије мог омиљеног тенисера током мојих авантура праћења њега широм света. И тако ће се и наставити, али сам ја емоционално исцрпљена и знам да је то због притиска који имам као ауторка овог канала. Уморна сам", навела је Џули.
Навела је да не може више да трпи увреде.
"Уморна сам од вређања и притиска које осећам од неких од вас. Уморна сам од љубоморе коју људи показују на различите начине, од питања да ли имам посао, да ли сам толико богата, да ли сам дебела", навела је Џули између осталог.
Истакла је, на крају, да неће престати да бодри Новака, свог највећег узора.
"Не престајем да путујем, нећу зауставити свој живот, само ћу престати да будем на друштвеној мрежи и нећу читати поруке. Новаче, увек ћу те подржавати, немаш појма колико ме инспиришеш. За тебе, твоју породицу и твој тим - волим вас заувек", истакла је Џули.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала