- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизан завршио два појачања у једном дану – на терену и ван њега!

© Фото : Приватна архива Партизан Хумска
Партизан Хумска - Sputnik Србија, 1920, 29.06.2024
Пратите нас
Фудбалер из Гане Ибрахим Зубаиру нови је члан Партизана, саопштио је данас клуб из Хумске. Двадесетогодишњи Зубаиру се обавезао на четворогодишњу верност црно-белима, међу које стиже из Јединства с Уба. У истом дану бројни београдски медији пренели су да се у Хумску вратио Миралем Сулејмани, који ће бити шеф скаутинг службе.
У протеклој сезони Ибрахим Зубаиру одиграо је 36 мечева у Првој лиги Србије, постигао је 13 голова и уписао седам асистенција.
„Заиста је за мене остварење сна и немам довољно речи којима могу то да опишем. Партизан је најбољи клуб у земљи и ја сам више него одушевљен што ћу носити црно-бели дрес и играти пред невероватним навијачима. Радим напорно и тимски сам играч, где год да играм. Дошао сам да радим и да помогнем клубу да осваја трофеје“, рекао је Зубаиру, чије речи је пренео официјални сајт Партизана.
Крилни нападач из Гане је четврто појачање Партизана у летњем прелазном року, а пре њега у клуб из Хумске дошли су Ђорђе Јовановић, Нихад Мујакић и Кервин Аријага.
Зубаиру је за млађе селекције репрезентације Гане одиграо шест утакмица и постигао један гол.
Када је у питању повратак Миралема Сулејманија у клуб у ком је поникао, он је после неколико рунди преговора са директором Милошем Вазуром, договорио да организује службу која ће у дужем временском периоду препоручивати играче тренеру Александру Станојевићу за први тим.
Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 29.06.2024
ЕУРО 2024
Из Немачке о Пиксију и Србији: „Направио је вртић од Орлова – мора да оде“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала