- Sputnik Србија, 1920
ЕУРО 2024
Европско првенство у фудбалу одржава се у Немачкој од 14. јуна до 14. јула 2024. године. Сва дешавања пратите уз Спутњик спорт.

Нови напад из Хрватске на Пиксија и Орлове – „Еготрип и ђон-образ“

© Tanjug / NEMANJA JOVANOVIĆДушан Тадић
Душан Тадић - Sputnik Србија, 1920, 01.07.2024
Пратите нас
Србија и Хрватска завршиле су учешће на Европском првенству већ у групној фази, а после бившег фудбалера „ватрених“, сада стручног консултанта Јошка Јеличића, на Пиксија и Орлове наврзао се Бранко Струпар.
Некадашњи хрватско-белгијски фудбалер рођен у Загребу поприлично је испрозивао и даље актуелног селектора Србије Драгана Стојковића, а на удару се нашао и капитен Душан Тадић који је имао маргиналну улогу.
„Ми смо достојанствено истрпели неуспех на Европском првенству. Срби су ишли са превисоким очекивањима, а имали су тешку групу, Што је најбоље у првој утакмици и поразу нису играли лоше против очајне Енглеске. Гледао сам Србију на ЕП и прво што сам приметио јесте да им екипа изгледа посвађано на терену“, изјавио је Бранко Струпар за портал Индекс.хр.
Хрват из Загреба који је од 1999. до 2002. године бранио боје Белгије, за коју је постигао пет голова на 17 утакмица, затим је прешао на појединце.
„Она изјава Душана Тадића након што није био стартер, а да је он најбољи и да мора да игра... Па мораш бити ђон-образ, ако не стартујеш и то кажеш. То не би рекли Роналдо и Меси у најбољим данима. Такве ствари руше атмосферу у екипи и тимски дух. Недопустиво је оно што је направио њихов голман Вања Милинковић-Савић, који се усред ЕВРО потукао у кафићу“, наставио је Бранко.
За крај је оставио напад на Драгана Стојковића.
„Пикси је велики еготрип, а нема контролу над звездама. Чудно се понашао у Немачкој, давао чудне одговоре. Не могу да тврдим да је био пијан, али је био јако чудан. Углавном, Срби су шампиони производње немира када им мир највише треба“, закључио је Струпар у разговору за Индекс.хр.
Ламин Јамал - Sputnik Србија, 1920, 01.07.2024
ЕУРО 2024
Шпанац опет исписао историју ЕП – и има жељу од 58 милиона евра!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала