- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Прекршајна пријава мушкарцу који је шетао центром Београда са пушком у рукама

© Sputnik / Лола ЂорђевићСаобраћајна полиција
Саобраћајна полиција - Sputnik Србија, 1920, 04.07.2024
Пратите нас
Полицији је данас око 13.20 сати пријављено да мушкарац шета Булеваром краља Александра држећи у рукама пушку, за коју се испоставило да је ваздушна и да за њу није потребан оружани лист. Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је против мушкарца поднета прекршајна пријава.
Како Танјуг јавља, полиција је изашла на лице места и нашла човека, који је рекао да се упутио ка Полицијској станици Звездара како би предао пушку.
Он тврди да је пушка неисправна и да је због тога носио у полицију како би питао шта да ради са њом.

Дачић: Прекршајна пријава лицу затеченом са пушком у Булевару Краља Александра

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да је поднета прекршајна пријава лицу које је полицијска патрола затекла са пушком у Булевару Краља Александра.
„Полицијска патрола у Булевару Краља Александра затекла је лице И.Д. (76) са пушком, које је изјавило да је пошло по позиву референта за оружје ПС Звездара, како би се категоризацијом оружја решио статус ваздушне пушке коју поседује, саопштио је МУП. Лицу је поднета прекршајна пријава због кршења Закона о оружју и муницији, којим је забрањено ношење оружја на јавном месту. Ваздушна пушка је привремено одузета”, изјавио је Дачић преноси Танјуг.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала