- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Хаос на Копа Америка: Дарвиново „помрачење“ – столицом гађао навијаче /видео/

© AP Photo / Nell RedmondДарвин Нуњез
Дарвин Нуњез - Sputnik Србија, 1920, 11.07.2024
Пратите нас
Колумбија је голом Џеферсона Лерме срушила Уругвај у другом полуфиналном мечу Копа Америке и играће у финалу против Аргентине, али су по завршетку сусрета уследиле немиле сцене. Дарвин Нуњез, ас Ливерпула, столицом је кренуо на навијаче Колумбије који су провоцирали и бацали пиво на терен.
Безумље и језиве сцене на Копа Америка после фудбалског расплета који је дао и другог финалисту. Сјајни Колумбијци који не знају за пораз на поменутом такмичењу избацили су и Уругвај, који је претходно елиминисао Бразил, али је оно што се догодило по завршетку сусрета бацило мрљу на саму игру.
Према писању светских медија није потпуно јасно шта је био „окидач“ за инцидент, али је јасно да је Дарвину Нуњезу, нападачу Ливерпула и Уругваја „пао мрак на очи“.
Било је бацања пива, вређања и провокација с трибина од стране колумбијских навијача, да би Дарвин на то одговорио потезањем столице и јурњаве са истом коју је желео да баци на трибине и обруча се са навијачима.
Стигао је чак неке од њих и да удари, а већи и даљи сукоб спречили су редари о припадници полицијских снага који су обезбеђивали сам меч.
Финални сусрет Копа Америка заказан је за 15. јул, у ноћи између недеље и понедељка и састаће се Аргентина и Колумбија.
Хари Кејн - Sputnik Србија, 1920, 11.07.2024
ЕУРО 2024
Раде Богдановић о пеналу и мрљи коју је Немац бацио на полуфинале: „Срамота за УЕФА“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала