Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Крај драме: Ликвидиран осумњичени за убиство брачног пара код Мајданпека

© Sputnik / Дејан СимићПолицијска кола
Полицијска кола - Sputnik Србија, 1920, 15.07.2024
Пратите нас
Припадници Специјалне антитерористичке јединице вечерас су неутралисали П.П. (89) двоструког убицу из села Тополница, код Мајданпека, саопштио је МУП.
“Припадници Специјалне антитерористичке јединице неутралисали су вечерас двоструког убицу П.П. (1935), који је у селу Тополница, код Мајданпека, из пушке убио брачни пар Р.Ј. (1955) И Р.Ј. (1956), и ранио М.Н. (1965). И поред покушаја преговора и бацања сузавца и шок бомби, лице није желело да се преда, већ се са пушком у руци супротставило полицији, након чега су га, у складу за Законом о полицији и Правилником о полицијским овлашћењима, припадници САЈ-а лишили живота,” изјавио је министар унутрашњих послова Ивица Дачић.
Подсетимо, пуцњава се догодила у селу Тополница у околини Мајданпека. Две особе су убијене. Затечене су на лицу места без знакова живота.
Повређени Н. М. (59) са прострелним ранама збринут је у Здравственој станици у Доњем Милановцу и налази се ван животне опасности.
Према незваничним информацијама, убијени су Р. М. и његова супруга Р. М.
Трагичном догађају наводно је претходила свађа између Р. М. и комшије П. П. због пожара, јер је П. П запалио шталу Р. М.
После свађе, П. П. је отишао кући, узео пушку и усмртио супружнике, и ранио још једну особу.
Јавни тужилац у Вишем јавном тужилаштву у Неготину Ксенија Бранковић рекла је претходно да мотив за напад није познат и да ће бити утврђен током истраге.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала