- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Реал промовисао новог „краља“ пред 85.000 сведока /видео/

© AP Photo / Andrea ComasКилијан Мбапе
Килијан Мбапе - Sputnik Србија, 1920, 16.07.2024
Пратите нас
Француски суперстар Килијан Мбапе и званично је промовисан у новог фудбалера Реал Мадрида, а на дочеку уприличеном на стадиону „Сантијаго Бернабеу“ појавило се чак 85.000 навијача како би поздравили бившег нападача Пари Сен Жермена, који је задужио дрес с бројем девет.
Почела је нова ера у Реал Мадриду! Капа доле Џуду Белингему, Винисијусу Жуниору, Луки Модрићу, Родригу и свим осталим звездама Реал Мадрида, али стигао је нови краљ за ког није простран „црвени тепих“ на „Сантијаго Бернабеуу“, али дочек пред 85.000 званица јасно говори с каквим ореолом стиже Килијан Мбапе.
Јасно је да ће сви они морати да се помакну у страну, неки бар мало, неки мало више, док ће у Мбапеа бити упрте очи велике сцене и од њега ће се очекивати да постиже голове, (по)диже публику на ноге.
Очекиваће се то свакако и даље од Џуда Белингема и Винисијуса, али треба бити реалан и признати, да ће прва звезда бити Мбапе.
Фудбалска репрезентација Србије игра против Данске. - Sputnik Србија, 1920, 16.07.2024
ЕУРО 2024
„Закуцана“ Србија и „пад“ Хрвата
Није се Француз прославио на Европском првенству у Немачкој, штавише, имао је турнир за заборав, али му то нико неће узети за зло, јер креће нова ера у Реал Мадриду.
Некада прави Роналдо који је носио деветку, касније Кристијано Роналдо који је носио и седам и девет у славном белом дресу, па Карим Бензема, а сада нова „дуга деветка“ резервисана за Мбапеа.
Након успешно обављених лекарских прегледа, ставио је параф на вишегодишњи уговор са највећим клубом на свету, тачније до 2029. године.
По изласку на званичну промоцију, аплаудирао му је и легендарни Зинедин Зидан, као и председник Реала Флорентино Перез, као и 85.000 навијача.
Према писању светских медија, Килијан је само за потпис инкасирао 130 милиона евра, док ће месечно зарађивати 26 милиона евра.
Нова ера у Мадриду, дефинитивно може да почне!
Гарет Саутгејт, Енглеска - Sputnik Србија, 1920, 16.07.2024
ЕУРО 2024
Енглез се не прави Енглез – селектор поднео оставку
Хари Кејн - Sputnik Србија, 1920, 15.07.2024
ЕУРО 2024
Перина рабона: Фудбал без „деветки“ и „десетки“ и пораз једног Шпанца!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала