- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новак игра за Србију у Београду – чека нас „тениско усијање“

© Фото : ТСС Срђан СтевановићСрпски тенисери
Српски тенисери - Sputnik Србија, 1920, 17.07.2024
Пратите нас
Новак Ђоковић предводиће Дејвис куп репрезентацију Србије у плеј-офу за Светску групу против Грчке. Мечеви ће се играти у Београду.
Пред српским тенисерима је тежак изазов, али имаће најбољу могућу подршку у томе да тај изазов преброде. Новак Ђоковић и Душан Лајовић браниће боје Србије после Олимпијским игара и на Дејвис купу.
Српски тим чиниће и Миомир Кецмановић, Ласло Ђере и Хамад Међедовић заједно са селектором Виктором Троицким.
Мечеви са Грчком коју предводи Стефанос Циципас играће се 14. и 15. септембра у халиАлександар Николић“.
Новак ће претходно играти и на УС Опену, а уколико стигне до саме завршнице тог Грен слема српски ас неће имати пуно времена за одмор.
„Почиње одбројавање пред тениско усијање 2024. године! На Олимпијским играма у Паризу, од 27. јула до 4. августа, започеће га најбољи тенисер света у историји Новак Ђоковић и српски репрезентативац Душан Лајовић. Наставиће га, појачани Миониром Кецмановићем, Ласлом Ђереом и Хамадом Међедовићем, учећем на УС Опену, од 26. августа до 8. септембра. Затим сви заједно долазе да под тренерском палицом селектора Виктора Троицког заиграју у плеј-офу за Светску групу против Грчке у Београду 14. и 15 септембра! Новак Ђоковић је апсолутни фаворит и на Олимпијским играма и на УС Опену. На паришкој шљаци сви очекују да освоји олимпијски злато, једину медаљу која му недостаје у пребогатој колекцији. По традицији после тога српски тенисери бележе сјајне резултате на њујоршком бетону. А, затим - спектакл за крај богатог летњег програма! Дејвис куп плеј-оф дуел с Грчком коју предводе браћа Циципас.
После седам дугих година у Београду, поново у дворани „Александар Николић“, заиграће Новак, Миомир, Ласло, Душан и Хамад. Противник је за поштовање, предвођен Стефаносом Циципасом, али је Србија увек фаворит, без обзира ко се налази преко мреже. Улазнице за спектакл биће пуштене на самом почетку врелог тениског лета, за 10 дана. Не пропустите прилику да уживо бодрите један од најбољих репрезентативних тимова на планети! Идемооо, Србија!!!
Нека одбројавање почне! Десет...“, пише у саопштењу Тениског савеза Србије.
Стефан Чупић - Sputnik Србија, 1920, 17.07.2024
СПОРТ
Стефанова ренесанса у Литванији: Српски голман није играо – а онда добио велику шансу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала