- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Лимитирана серија у САД: Патике са виралном фотографијом Трампа након атентата – 300 долара /фото/

© AP Photo / Evan VucciДоналд Трамп
Доналд Трамп - Sputnik Србија, 1920, 17.07.2024
Пратите нас
Компанија републиканског кандидата за председника САД Доналда Трампа покренула је продају патика са његовом виралном фотографијом насталом одмах након атентата на њега, који се догодио у суботу, пише лист „Ју-Ес-Еј тудеј“.
„Сајт, којим управља компанија Доналда Трампа, продаје патике са Трамповом фотографијом насталом током атентата у суботу у Пенсилванији“, наводи се у чланку.

На патикама је представљена америчка застава, Трамп са крвавим образом и подигнутом песницом ка небу, а у потпису пише: „Бори се, бори се, бори се“. Према наводима медија, цена патика је 299 долара.

Реч је о лимитираној серији од 5.000 пари, а 10 насумично одабраних потписаће лично Трамп, наводи амерички лист.
Раније је тај сајт био одговоран за продају ограничене серије „златних патика“ коју је покренуо бивши лидер САД.
Амерички председнички кандидат Доналд Трамп је у суботу прекинуо јавно обраћање на митингу у Пенсилванији због пуцњаве. Политичара је након покушаја атентата евакуисало обезбеђење. Трамп је касније изјавио да је погођен у ухо и да је изгубио много крви. Америчка тајна служба саопштила је да је ликвидирала осумњиченог који је испалио неколико хитаца према бини. У пуцњави је погинуо један од гледалаца, педесетогодишњи бивши ватрогасац, а две особе су тешко повређене.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала