- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизан као гост у Хумској срушио Напредак у 93. минуту

© Sputnik / Alexander Vilf / Уђи у базу фотографијаАлександар Станојевић
Александар Станојевић - Sputnik Србија, 1920, 19.07.2024
Пратите нас
Фудбалери Партизана савладали су Напредак резултатом 1:0 у првом колу нове сезоне Суперлиге. Једини погодак постигао је Салдања и то у 93. минуту утакмице.
Прву утакмицу у новој сезони Партизан је као гост играо на свом терену јер Напредак из Крушевца користи стадион у Хумској као домаћи.
Силовито су фудбалери Партизана отворили меч и већ је у четвртом минуту Шћекић погодио пречку, а онда је само минут касније Напредак имао велику шансу када је Бубањ пробао главом да затресе мрежу.
Црно-бели су имали још једну конкретнију шансу, а потом је уследио мирнији период и опрезност на обе стране.
Млади Трифуновић имао је две одличне шансе, али је у завршници био лош и није знао да искористи прилике које су му се наметнуле. До краја полувремена осим Шћекићевог солидног шута ка противничком голу није виђено много тога и резултат је остао непромењен 0:0.
На старту другог полувремена сјајну шансу имао је Бастајић који је шутирао са стране, а лопта је фелшом кренула ка мрежи. Одлично је свој део посла урадио Јовановић који је одбранио тај шут.
Црно-бели су од 67. минута на терену имали играча више јер је Тошевски са две ноге оборио Ђурђевића и тако зарадио црвени картон.
Међутим, ту ситуацију фудбалери Партизана нису знали да искористе све до 93. минута када је Салдања успео да затресе мрежу после асистенције Натха.
Црно-бели први пут после годину дана имали су подршку навијача на југу и то их је одвело до прве победе у сезони.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 19.07.2024
СПОРТ
Већи од свог спорта
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала