- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Путин честитао Лукашенку 30. годишњицу руковођења државом: Огроман ауторитет и значајни успеси

© Sputnik / Григорий Сысоев / Уђи у базу фотографијаРуски председник Владимир Путин и белоруски лидер Александар Лукашенко на Евроазијском економском форуму у Москви
Руски председник Владимир Путин и белоруски лидер Александар Лукашенко на Евроазијском економском форуму у Москви - Sputnik Србија, 1920, 20.07.2024
Пратите нас
Председник Русије Владимир Путин честитао је белоруском председнику Александру Лукашенку 30. годишњицу руковођења земљом, истаквши ауторитет који ужива и постигнуте успехе.
„Са вашим именом је нераскидиво повезана модерна историја Белорусије, изградња савремених државних институција и значајни успеси постигнути у социјалној и економској сфери. Белоруски бирачи су вам указали поверење шест пута заредом, што без сумње говори о огромном ауторитету међу сународницима“, наводи се у Путиновој честитки.
Руски председник је, такође, истакао допринос Лукашенка развоју пријатељских односа и сарадње са Русијом, успостављању и јачању Савезне државе и интеграционим процесима у евроазијском простору.
Сергеј Лавров - Sputnik Србија, 1920, 25.06.2024
РУСИЈА
Лавров са Лукашенком у Белорусији: Односи Москве и Минска за пример
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала