- Sputnik Србија, 1920
ОИ 2024

Американци се осећају осрамоћено после Јужног Судана

© AP Photo / Godofredo A. VásquezСтив Кер
Стив Кер - Sputnik Србија, 1920, 21.07.2024
Пратите нас
Савладали су кошаркаши САД-а екипу Јужног Судана у оквиру припрема за Олимпијске игре са 101:100, али свакако не могу да буду задовољни са оним што су приказали.
Имали су кошаркаши Јужног Судана предност на полуремену од 14 поена, ишли ка тријумфу и на крају тек дозволили Америма да избегну изненађење. Леброн Џејмс је на осам секунди до краја решио питање победника
Селектор Стив Кер је био искрен после сусрета.
„Мислим да се цео тим осећао осрамоћено када смо на полувремену заостајали 14 поена и били потпуно надиграни. Мислим да ни Леброн није био баш одушевљен што није био стартер у трећој четвртини, али мислим да је та следећа група момака одиграла јако добру одбрану. Погледао сам ка клупи неколико пута, видео сам колико је Леброн нестрпљив да се опет нађе на терену – када је опет заиграо, био је бриљантан“, рекао је Кер.
Подсетио је Кер и на утакмицу против наше репрезентације.
„Чињеница је да смо пре неко вече одиграли добро против Србије, онда је природно да страхујемо од пада у оваквој утакмици. Оно што смо научили јесте да се смањила разлика између нас и других тимова, није шокантно видети Јужни Судан да игра добро и погађа тројке. Иако се кошарка побољшала свуда у свету, ми и даље осећамо да увек одређујемо исход својом игром, пре свега одбраном и трудом“, додао је Кер.
Страхиња Стојачић - Sputnik Србија, 1920, 21.07.2024
ОИ 2024
Стојачић у Стојковићевом стилу поручио Србији: „Не ако - него кад узмемо злато“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала