Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Такозвана косовска полиција ухапсила осумњиченог да је помагао Хајзирију у бекству из затвора

© Sputnik / Теодор АнастасијевићПрипадници специјалних јединица тзв. косовске полиције извршили су претресе на две локације у Косовској Митровици
Припадници специјалних јединица тзв. косовске полиције извршили су претресе на две локације у Косовској Митровици - Sputnik Србија, 1920, 21.07.2024
Пратите нас
Такозвана косовска полиција ухапсила је мушкарца осумњиченог да је помогао Фатону Хајризију у бекству из затвора у Смреконици пре две недеље и њему је одређено задржавање до 48 сати.
Из тзв. косовске полиције за портал Репортери је потврђено да је на разговор позван мушкарац који се сумњичи да је помагао Хајризију након бекства из Казнено-поправног центра у Смреконици.
Фатон Хајризи је 6. јула побегао из Казнено-поправног завода у Смреконици и то је било његово девето бекство из затвора.
Припадници МУП Србије ликвидирали су Хајризија у петак у близини Лознице, након што је у среду вече убио припадника граничне полиције Николу Крсмановића, а ранио полицајца Вјекослава Илића.
Хајзири је у петак, када га је полиција пронашла после дводневне потраге, пуцао на припаднике полиције, након чега је ликвидиран.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала