- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

„Истрага је пред вратима“: Захарова о Бајденовим криминалним активностима

© Пресс-служба МИД РФ / Уђи у базу фотографијаПортпарол Министарства спољних послова Русије Марија Захарова
Портпарол Министарства спољних послова Русије Марија Захарова - Sputnik Србија, 1920, 22.07.2024
Пратите нас
Криминални период мандата америчког председника Џозефа Бајдена мора бити истражен, таква истрага је близу, такорећи пред вратима, изјавила је портпарол руског Министарства спољних послова Марија Захарова.
„Главни фокус којим се сада треба позабавити није Бајденово физичко стање, већ тај период застрашујућег броја криминалних активности спроведених током мандата Бајдена и његовог тима... Фокус треба да буде и на криминалним одлукама на глобалном нивоу које су уместо њега доносили људи које смо могли и да не видимо и не познајемо“, рекла је Захарова за телевизију „Русија 1“.
Она није прецизирала ко треба да води такву истрагу.
„Све треба да буде усредсређено на оне злочине који су почињени под окриљем његовог председничког мандата“, објаснила је Захарова.
Као такве криминалне активности навела је неконтролисано снабдевање Европе оружјем и његово ширење по целом континенту, претварање европске земље Украјине у терористичку државу са терористичким режимом, урушавање привреде земаља Европске уније, као и као неконтролисана миграција, бескрајне политичке махинације и довођење у егзистенцијалну опасност држава на Блиском истоку.
„Све ово треба да буде предмет разматрања... Сигурна сам да то није далеко, јер број криминалних потеза, одлука и акција које је предузео Бајден – у стању менталног замрачења ума или нечијег утицаја, захтева заиста озбиљну истрагу“, закључила је она.
Амерички председник Џозеф Бајден саопштио је у недељу да се повлачи из предизборне трке, а потом је подржао актуелну потпредседницу Камалу Харис као кандидата демократа на председничким изборима.
Портпарол Министарства спољних послова Русије Марија Захарова - Sputnik Србија, 1920, 21.07.2024
РУСИЈА
Захарова: Истражити поступке оних који су скривали истину о Бајденовом стању
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала