- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Станојевић после историјске бламаже Партизана: „Разочаравајуће“

© Sputnik / Alexander Vilf / Уђи у базу фотографијаАлександар Станојевић
Александар Станојевић - Sputnik Србија, 1920, 24.07.2024
Пратите нас
Динамо Кијев понизио је Партизан у првом мечу другог кола квалификација за Лигу шампиона одиграном у пољском Лублину (6:2), а тренер црно-белих је после дебакла и шест примљених голова поручио да је разочаравајуће све што се десило.
Једноставно, Динамо Кијев је миљама испред српског вицешампиона, који је до 40. минута имао предност, да би у размаку од пет минута голман Јовановић морао трипут да вади лопту из мреже до одласка на велики одмор.
Исто толико пута Партизан је капитулирао и у наставку, па је на крају уприличена историјска бламажа резултатом 6:2 и било какве приче о пласману у треће коло пред реванш у Београду за седам дана, биле би равне научној фантастици.
„Разочаравајући резултат за нас, примили смо голове наивно и лако. Честитам Динаму, покзалиа су колико су испред нас у брзини и свим елементима фудбалске игре. Ово нам је показатељ где смо у односу на Лигу шампиона, далеко смо“, истакао је Станојевић на конференцији за медије после катастрофалног пораза.
Погледао је Станојевић још једном истини у очи и наставио да прича лоше о својим играчима због свега (не)приказаног.
„Озбиљним екипама се не дешава да приме три гола за пет минута, то је тотално преокренуло утакмицу. Покушали смо да се вратимо, они су нас сломили брзином и игром“, истакао је Станојевић.
Свестан је стратег зарибалог „парног ваљка“ да су неопходна појачања уколико екипа жели да се такмичи у Европи и да не буде врећа за ударање.
„За овај ниво такмичења су нам потребни физички јачи и бржи играчи. То је разлика између две екипе. На нама је да наставимо да радимо и да покушамо да направимо селекцију екипе, и да променимо ствари на боље. Времена је мало, али ми морамо да будемо стрпљиви и да наставимо да радимо“, констатовао је за крај Станојевић.
Динамо Москва - Партизан - Sputnik Србија, 1920, 23.07.2024
СПОРТ
Катастрофа Партизана – шест голова у мрежи пред реванш у Београду
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала