- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Станојевић пред немогућу мисију: „Да покажемо како се бори за грб Партизана“

© Sputnik / Alexander Vilf / Уђи у базу фотографијаАлександар Станојевић
Александар Станојевић - Sputnik Србија, 1920, 30.07.2024
Пратите нас
Александар Станојевић, тренер фудбалера Партизана, на конференцији пред реванш меч Партизана против Динама из Кијева у другом колу квалификација за Лигу шампиона истакао је да његова екипа мора на терену да покаже како се бори за грб клуба.
Дочекани су фудбалери Партизана као непријатељи у прошлој утакмици јер су Украјинци на скандалозан начин мешали политику са спортом па се тако љутили што су црно-бели идграли пријатељски турнир у Русији.
У лошој атмосфери фудбалери Партизана приказали су очајну представу и поражени су резултатом 6:2.
„После лоше представе у првом мечу сутра улазимо у утакмицу да поправимо утисак. Сами смо криви за лош резултат тамо, сами морамо и да се боримо да поправимо утисак. Свака утакмица у Европи је важна, како за српски фудбал, тако и за клупски коефицијент. Улазимо са великим набојем у меч“, рекао је Станојевић на конференцији за медије пред реванш меч другог кола.
Шансе за Партизанов пролаз даље су минималне.
„Нада умире последња, али реалност је нешто друго, поготово када немате подршку навијача. Никад се не зна у фудбалу ако дате рани гол, али најважније је да ми покажемо како се бори за грб Партизана“, додао је Станојевић.
Утакмица између Партизана и Динама биће одиграна у среду од 20 часова у Београду без присуства публике. Биће то јубиларна 300. утакмица Партизана у европским клупским такмичењима.
Станојевић је говорио и о кадровској ситуацији у редовима „црно-белих“.
„Само је Аријага под знаком питања, биће промена у тиму, сви играчи морају да се покажу и докажу. Најважније је да дефанзивно будемо бољи, у нападу имамо потенцијал“, истакао је Станојевић.
Српски стрелац Дамир Микец - Sputnik Србија, 1920, 30.07.2024
СПОРТ
Зорана и Дамир донели злато Србији, баскеташи убедљиви против САД, порази ватерполиста и одбојкаша
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала