- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Бањалучани показали Партизану шта је заправо част – Раднички се обрукао

© Фото: ФК ПартизанВојводина - Партизан, фудбал
Војводина - Партизан, фудбал - Sputnik Србија, 1920, 01.08.2024
Пратите нас
Партизан је у двомечу са кијевским Динамо демолиран и разбијен у парампарчад, с обзиром на то да је примио чак девет голова. Да све буде још чудније, постарао се бивши фудбалер црно-белих ненад Маринковић који је рекао да је Партизан часно поражен.
Некадашњи везиста клуба из Хумске шокирао је изјавом да се Партизан није обрукао против Динамо Кијева, од ког је прво у Лублину изгубио 6:2, а онда у реваншу 3:0.
„Часно смо изгубили. Часно смо поражени. Можда је резултат мало превисок“, рекао је Маринковић, гостујући на ТВ Арена спорт.
Тешко да је Маринковић погодио суштину, то би пре свега могао да каже Борац из Бањалуке, који је у двомечу са апсолутним фаворитом ПАОК-ом изгубио укупним резултатом 4:2 у другом колу квалификација за Лигу шампиона.
За разлику од Партизана, тим из БиХ имао је активан резултат до самог краја, јер је у првом мечу на чувеној Тумби пао после драме 3:2, да би у реваншу, пред својим навијачима изгубио голом Мурга у 25. минуту.
Фудбалске лопте - Sputnik Србија, 1920, 01.08.2024
СПОРТ
Срби у Русији учествовали у победама и у поразима – Станковићу пао мрак на очи /видео/
Тако се бори за клуб и то је заправо частан пораз, а не оно што је показао Партизан у двомечу са Украјинцима, од којих је „страдао“ укупним резултатом 9:2.
Европску причу „у сезони купања“ завршио је Раднички из Крагујевца који је био фаворит против Морнара из Бара.
Крагујевчани су на реванш меч 2. кола квалификација за Лигу конференција отпутовали с голом предности, да би спасавали „живу главу“ у 98. минуту када је мрежу затресао Милан Алексић за 2:1, чиме је меч отишао у продужетке (укупан резлтат 2:2).
Како током додатних пола сата игре није било погодака, тако се приступило извођењу једанаестераца, а више знања, среће и концентрације имали су Барани, који су славили резултатом 3:1 и прошли су у наредну рунду.
Српски тим који с клупе води Феђа Дудић завршио је своје премијерно битисање у Европи већ на самом почетку. Штета...
Фудбалски тренер Александар Станојевић - Sputnik Србија, 1920, 01.08.2024
СПОРТ
Станојевић нашао кривце за историјски дебакл – све сем себе: „Ја знам како се улази у Лигу шампиона“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала