- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Станојевић после новог пораза у Европи: „На победу у Швајцарској“

© Sputnik / Alexander Vilf / Уђи у базу фотографијаАлександар Станојевић
Александар Станојевић - Sputnik Србија, 1920, 09.08.2024
Пратите нас
Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић поручио је после пораза у првом мечу од Лугана (0:1) у Хумској у квалификацијама за Лигу Европе, да екипа де на победу у Швајцарској наредне недеље.
Три од три има Партизан када су порази на европској сцени ове сезоне у питању.
Прво два дебакла против ДИнамо Кијева и пораз укупним резултатом 9:2, а сада минималац пораз од швајцарског представника, који се радовао у престоници Србије.
Једини гол постигао је Заноти у 73. минуту, па ће „парни ваљак“ имати тежак задатак у реваншу, да надокнади заостатак како би имао чему да се нада.
„Што се тиче утакмице, изгубил смо. Имали смо одређених ситуација које смо могли боље да решимо. Противник је био бољи у пољу, али није био опасан. Нисмо решили ситуације у првом полувремену, у Европи морамо да користимо такве ствари. Активан је резултат, остало је отворено. У реваншу у Швајцарској, идемо на победу“, истакао је Станојевић.
Стратег посрнулог „парног ваљка“ истиче да екипа нема снаге да одигра читав меч.
„Мора да буде јачи ритам са наше стране. Волео бих и да је тих 60 минута било бољег ритма са наше стране. Не можемо да испратимо брзину играча. Другачије је утакмица била. Динамо је боља екипа од Лугана. Добро смо их анулирали, дали су четири гола Фенербахчеу. Ако можемо да кажемо да је неки помак, јесте. Далекко је то још од онога како желимо да изгледамо. Недовољан за озбиљно европско такмичење. И да је остало 0:0, исто бих рекао“, закључио је Станојевић и додао:
„Имам слику о сваком играчу. Не бих да говорим неке речи. Јасну слику има. О даљим корацима, нећу тешке речи“, завршио је стратег црно-белих.
Стадион Партизана у сумрак - Sputnik Србија, 1920, 08.08.2024
СПОРТ
Партизан минимално поражен у Хумској
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала