- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Богдан и Алекса: Понос!

© Sputnik / Лола Ђорђевић Богдан Богдановић
 Богдан Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 09.08.2024
Пратите нас
Капитен кошаркашке репрезентације Србије Богдан Богдановић рекао је после пораза од Сједињених Америчких Држава да је екипа дала све од себе и да због тога може да буде поносна, а Алекса Аврамовић је додао да ће се тим вратити са такмичења уздигнутог чела.
„Поносан сам на своје саиграче и на начин који смо се борили. Нисмо одустали и на то можемо бити поносни. Одиграли смо најбоље могуће. Могли смо да погодимо који шут више и одиграмо неку бољу одбрану на крају. Не желим да коментаришем суђење“, изјавио је Богдановић за РТС по завршетку сусрета.
Алекса Аврамовић је након пораза од САД да ће екипа дати све од себе да дође до бронзане медаље.
„Враћамо се на штиту и уздигнутог чела. Нико се није уплашио и нисмо их респектовали. Погодили су неке тешке шутеве и вратили се. Тактички смо се одично спремили и немамо за чим да жалимо. Имамо 40 сати да се спремимо за борбу за бронзу и надамо се да ћемо обрадовати народ и да ће бронза сијати златним сјајем. Боримо се за нашу земљу и бићемо максимално агресивни. Жао ми је што нисмо издржали. Ово је била утакмица високог интензитета, а они су имали више снаге", рекао је Аврамовић за РТС.
Кошаркаши Србије изгубили су у полуфиналу од селекције САД резултатом 95:91.
Србија ће се у борби за бронзану медаљу у суботу састати са Немачком, која је изгубила од Француске. Тај меч заказан је за 11 часова.
Селектор Светислав Пешић - Sputnik Србија, 1920, 09.08.2024
СПОРТ
Пешић: Чудне ствари су се дешавале
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала