- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јакшић после злата: „Само ми знамо шта смо прошли – веровали смо!“

© Sputnik / Александар МилачићВатерполо Србија
Ватерполо Србија - Sputnik Србија, 1920, 11.08.2024
Пратите нас
Капитен ватерполиста Србије Никола Јакшић изјавио је после треће освојене златне медаље на такмичењу, да само он и саиграчи знају кроз шта су све прошли. Као и да су само они и још јако мало људи веровали у њих.
„Искрен да будем, честитао бих Хрватима на борби у финалу коју су показали. Заслужено су стигли до финала. Две и кусур године само ми знамо кроз шта смо прошли. Показали смо све. Само смо, осим наших најближих само смо ми веровали. Поносан сам од првог до последњег момка, свака част момцима. Освојили смо поново турнир. Трећа везана медаља! Не могу да опишем емоције, срећа, исцрпљеност, одушевљење. Остао сам без речи“, рекао је Јакшић за РТС.
На констатацију новинара да је резултатски то изгледало јако лако, као да нису на крају имали достојног ривала, Јакшић је одговорио:
„Ја не знам шта да кажем... Можда је тако изгледало резлутатски. Победа против Грчке, дала нам је ветар у леђа. Заслужено смо освојили злато. Свака част екипи, свака част свим, момцима. УФ, много сам срећан. Да се памти да смо освојили злато, само ми смо знали како смо се држали, како смо се борили. Освојили смо златну медаљу“. рекао је капитен Никола Јакшић после трећег узастопног злата.
Капа доле момцима, ви сте понос и дика Србије!
Ватерполо репрезентативац Србије Душан Мандић - Sputnik Србија, 1920, 11.08.2024
СПОРТ
Злато за крај! Србија освојила пет медаља
тренинг ватерполиста - Sputnik Србија, 1920, 11.08.2024
СПОРТ
Ватерполисти донели злато Србији!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала