- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизан чуо лоше вести из Белгије

© Sputnik / Alexander Vilf / Уђи у базу фотографијаАлександар Станојевић
Александар Станојевић - Sputnik Србија, 1920, 19.08.2024
Пратите нас
Фудбалери Гента, наредни ривал Партизана у плеј-офу Лиге конференција, демонстрирали су силу у двобоју са лидером Жупилер лиге, екипом Вестерло.
Чак четири лопте завршиле су у мрежи Вестерла, од чега три већ до краја првог полувремена, када је резултат био 3:1, да би до краја сусрета домаћин постигао још један погодак.
За само пет минута, у распону од 27. до 32. Гент је трипут погађао мету. Питер Геркенс „откључао“ је ривала, да би се затим у стрелце уписали и Матијас Фернандез Пардо и Омри Ганделман.
Једини гол за госте постигао је Сајадаманеш, а коначних 4:1 поставио је Матијас Делорж-Книпер.
Гент је тако стигао до друге победе у сезони, док је Вестерло који је имао савршен учинак од три победе, претрпео први пораз, препустивши лидерску позицију Андерлехту који је једини двоцифрен.
Гент је тако три дана уочи меча са Партизаном, послао јасну поруку српском вицешампиону који је свој меч 5. кола Суперлиге Србије са Радничким из Ниша отказао због обавеза у Европи.
Подсетимо, Партизан је квалификације за европска такмичења почео од Лиге шампиона, где је доживео дебакл у двобоју са Динамо Кијевом (9:2 укупан резултат), затим је у квалификацијама за Лигу Европе елиминисан од Лугана после продужетака и сада му са Белгијанцима који су у налету, очекује борба за улазак у Лигу конференција.
Лазар Самарџић - Sputnik Србија, 1920, 18.08.2024
СПОРТ
Самарџић званично у Аталанти
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала