- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизан и Нанели: Казна и опроштај!

© Sputnik / Лола ЂорђевићЏејмс Нанели
Џејмс Нанели - Sputnik Србија, 1920, 21.08.2024
Пратите нас
Џејмсу Нанелију уговор са кошаркашким клубом Партизан истекао је у јуну, a председник црно-белих Остоја Мијаиловић, открио је да је Нанели кажњен због инцидента са играчем Црвене звезде на крају прошле сезоне.
Партизан је представио нови тим за наредну сезону, али се није помињала ситуација око Џејмса Нанелија, а Партизан се тек у среду у поподневним сатима и званично опростио од Американца.
"Кошаркаш који је због свега пруженог на терену постао један од љубимаца навијача Партизана, више неће бити део тима, али остаје неизоставни део историје клуба као важан део генерације освајача седме титуле регионалног шампиона. Џејмс, желимо ти пуно среће и успеха у наставку каријере", наведено је у клупском саопштењу КК Партизан.
Подсетимо, на крају сезоне Нанели је ушао у сукоб са Стефаном Лазаревићем, кошаркашем Црвене звезде, а сада је откривено да је због тога кажњен.
Јаник Синер - Sputnik Србија, 1920, 21.08.2024
СПОРТ
Експерт тражи суспензију за „Грешника“: „Мени ово јако смрди“
„Ради се о јако добром момку и који је уписан у страницама историје Партизана. Не смемо заборавити инцидент са играчем Звезде који се десио на крају прошле сезоне. Жељко Обрадовић је донео одлуку да не игра, иако је био најбољи играч претходног меча. Али замислите да се инцидент одиграо на утакмици, па да нас Евролига дисквалификује. Али уз уговор играчи потписују и дисциплински правилник, који мора да се поштује. Нанели је кажњен јер се потукао са играчем Звезде. Сада смо у вакум периоду, нисмо се ни опростили од њега“, објаснио је за „ТВ Прва“ Остоја Мијаиловић.
Амерички кошаркаш и даље нема нови клуб, а било је навода да би могао да појача Виртус или Олимпију.
Црно-бели задржали су само Балшу Копривицу, док су тим појачали Вања Маринковић, те Брендон Дејвис, Ифе Лундберг, Карлик Џонс, Френк Ниликина, Двејн Вашингтон, Марио Накић, Митар Бошњаковић, Алексеј Покушевски, Стерлинг Браун, Исак Бонга, Аријан Лакић, Ајзеа Мајк, Алекса Димитријевић, Тајрик Џонс.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 21.08.2024
СПОРТ
Дончић испред Јокића у трци за МВП титулу?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала