- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Кристијано Роналдо најавио крај

© AP Photo / Amr NabilКристијано Роналдо
Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 28.08.2024
Пратите нас
Португалски фудбалер Кристијано Роналдо најавио је да ће, по свој прилици, завршити каријеру у саудијском клубу Ал Наср за који тренутно игра.
„Не знам да ли ће се то догодити у блиској будућности или за две или три године, али можда ће се десити у Ал Насру. Осећам се добро у овој земљи и у овој лиги, тако да ћу највероватније завршити каријеру у Ал Насру", рекао је Роналдо, преноси портал Сокерњуз.
Петострук освајач Златне лопте, упркос тешком Европском првенству на којем није успео да постигне погодак ни у једном од пет мечева и имао је највише удараца на турниру без гола, ветеран је поновио жељу да настави да представља Португал.
„Када одем из репрезентације, нећу никоме унапред рећи и то ће бити веома спонтана одлука са моје стране, али и веома добро промишљена. Тренутно желим да помогнем репрезентацији у предстојећим утакмицама. Пред нама је Лига нација и заиста бих волео да играм", рекао је Роналдо.
Упитан да ли би могао да се опроба у тренерском послу, Роналдо је рекао да тренутно не размишља о томе да буде тренер првог тима или било којег тима.
„Не пада ми на памет, никад нисам размишљао о томе. Не видим да ћу се бавити тиме у будућности. Видим себе у другим стварима ван фудбала, али само Бог зна шта носи будућност", закључио је Роналдо.
Фудбалски тренер Александар Станојевић - Sputnik Србија, 1920, 27.08.2024
СПОРТ
Станојевић „рехабилитовао“ Калулуа
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала