- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Митровић и Сергеј повређени за репрезентацију – а тренирају у клубу

© Sputnik / Лола ЂорђевићАлександар Митровић
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 05.09.2024
Пратите нас
Александар Митровић и Сергеј Милинковић-Савић неће играти за репрезентацију Србије против Шпаније (20.45) у првом колу новог циклуса Лиге нација због повреда, али су тренирали са својим клубом Ал-Хилалом.
Међу фудбалерима који су отказали долазак на последње окупљање нашли су се и стандардни репрезентативци Србије, играчи саудијског Ал Хилала, Сергеј Милинковић-Савић и Александар Митровић.
На конференцији за медије пред старт такмичења селектор је открио да се Митровић пожалио на бол у задњој ложи, а да је Сергеј одбио позив јер има проблема са леђима.
Међутим, чини се да то није прави разлог због кога их нећемо гледати у дресу репрезентације на мечевима против првака Европе и селекције Данске. Изгледа да их нешто друго мучи.
На друштвеним мрежама испливале су фотографије са тренинга Ал Хилала на којима се могло видети да су обојица тренирали пуном паром. Дакле, за репрезентацију су "повређени", али не и за клуб.
Остаје да видимо каква ће бити реакција селектора Драгана Стојковића и челника ФСС када буду видели фотографије са тренинга Ал Хилала.
Раде Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 05.09.2024
СПОРТ
Раде Богдановић о Пиксију: Играчи због њега неће да играју за репрезентацију – измислили су разлоге!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала