- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Повреда Милутинова због које стрепи Звезда

© Sputnik / Лола ЂорђевићНикола Милутинов
Никола Милутинов - Sputnik Србија, 1920, 09.09.2024
Пратите нас
Српски центар Никола Милутинов повредио се на тренингу Олимпијакоса, након што је изврнуо десни зглоб, због чега ће морати на додатне лекарске прегледе, објавили су грчки медији.
Искусни центар који доминира у рекету већ је имао проблема с повредама прошле године, када је доживео фрактуру леве ноге, па су у Олимпијакосу изузетно опрезни и пажљиво прате ситуацију.
Здравствено стање српског репрезентативца могло би да има утицај и на трансфер његовог клупског колега Филипа Петрушева у Црвену звезду.
Јасно је да би озбиљнија повреда и те како закомпликовала ситуацију и да не иде на руку црвено-белима, који увелико раде на повратку Филипа Петрушева на Мали Калемегдан.
Иако је у последње време константно актуелна прича да ће Звезда довести Петрушева, који је играо фантастично на Олимпијским играма у Паризу где су Орлови освојили бронзану медаљу, од тога за сада нема ништа званично и велико је питање да ли ће се догодити, уколико се не испостави да је повреда Милутинова лакше природе.
Проблем прави и повреда још једног центра Олимпијакоса Мустафе Фала, па су једини здрави здрави крилни центри Саша Везенков и Филип Петрушев, а једини прави прави здрави центар је Мозес Рајт.
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић - Sputnik Србија, 1920, 09.09.2024
СПОРТ
Почело је – успешно! Партизан стигао до трофеја у Италији
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала