- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Бугарски политичар: Немци рекли „не“ странкама које уништавају економију

© Tanjug / AP Photo/Markus SchreiberРезултати гласања на изборима у Немачкој
Резултати гласања на изборима у Немачкој - Sputnik Србија, 1920, 10.09.2024
Пратите нас
Немачка влада је ћутала када су дигнути у ваздух „Северни токови“ и дозволила је да земља буде увучена у рат који јој је нанео огромну економску штету, сматра бивши бугарски министар одбране Красимир Каракачанов.
Бугарски политичар изразио је сумњу да су објекат могли да дигну у ваздух Украјинци.
„Можете ли замислити да неко дигне у ваздух гасовод у најјачој и најбогатијој држави, наневши тако економски удар од десетина, а можда и стотина милијарди (евра) и да власт ове јаке и економски развијене земље ћути?! Наравно, у име евроатлантске солидарности... Гасовод су дигле у ваздух оне светске силе које су хтеле да увуку Немачку у рат у Украјини. И успеле су. Али је Немачка изгубила економски рат, јер приходи људи падају, а цела Немачка се претворила у Пакистан или Африку“, рекао је бивши министар за телевизију „Бугарска 24“.
Према његовим речима, због тога Алтернатива за Немачку води на локалним изборима у Источној Немачкој, а „сорошоидни новинари“ то називају „преузимањем власти у Источној Немачкој од стране Путиниста“.
„А ултралиберали ће наставити да урлају (због изборних резултата) јер се избори настављају у Источној Немачкој, а затим се настављају и у западнонемачким покрајинама. Једноставно чисте са пута сорошоидне странке и њихове господаре. То су оне странке које су деперсонализовале Европу, одлучиле да задиру у наше породице, успостављају истополне бракове и родну идеологију, уништавају економију, убијају достојанство обичних људи и, што је најважније, одузимају им хлеб. Ово више не може да се наставља“, закључио је Каракачанов.
Место цурења гаса на гасоводу Северни ток у Балтичком мору - Sputnik Србија, 1920, 01.09.2024
СВЕТ
Пољски председник: Не постоји договор са Зеленским о терористичким нападима на „Северни ток“
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала