- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Петрушев у Звезди је затворена тема

© Sputnik / Лола ЂорђевићФилип Петрушев
Филип Петрушев - Sputnik Србија, 1920, 11.09.2024
Пратите нас
После компликација око повратка Филипа Петрушева у Црвену звезду тачку на ту тему ставио је Василис Јорготелис, помоћни тренер црвено-белих, који је у интервјуу за грчке медије истакао да Звезда више не размишља о српском репрезентативцу.
Прижељкивали су навијачи Црвене звезде да Филип Петрушев дође из Олимпијакоса, али повреда Николе Милутинова додатно је отежала ситуацију и у овом тренутку повратак репрезентативца у београдске црвено-беле није реалан.
То је јасно ставио до знања и Василис Јорготелис, помоћник Јаниса Сферопулоса, који је говорио за грчке медије пред пријатељску утакмицу Звезде и Олимпијакоса у Пиреју.
„Док смо правили тим током лета, о њему смо интензивно размишљали. Од тада, пошто није пронађена 'златна средина' у преговорима да он дође, ни на позајмицу ни 'на неодређено', нисмо око тога били превише забринути. Наш став је да би његов долазак био велико појачање нашој екипи и додатна опција у саставу. У овом тренутку не размишљамо о томе, већ покушавамо да спремимо тим за сезону и притом уопште не размишљамо о случају Петрушев“, рекао је Јорготелис.
Сигурно је да би Петрушев у Звезди имао далеко запаженију улогу, међутим сада би ту улогу могао да добије и у Олимпијакосу с обзиром да то да је тиму потребнији неког икада због повреда осталих играча попут Милутинова и Фола који покривају позицију центра.
Српски репрезентативац у грчки тим је стигао после кратке епизоде у НБА лиги где је играо за Сакраменто и Филаделфију.
Армандо Броја - Sputnik Србија, 1920, 11.09.2024
СПОРТ
Срамота доскорашњег фудбалера Челсија – поносно позирао са заставом терористичке „ОВК“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала