- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Срби „командују“ од Русије до Велике Британије

© AP Photo / Rui VieiraНикола Миленковић
Никола Миленковић - Sputnik Србија, 1920, 15.09.2024
Пратите нас
Нови капитен фудбалера Србије Никола Миленковић уписао је изненађујућу победу са својим Нотингем Форестом на Енфилду против фаворизованог Ливерпула – 1:0 (0:0) у 4. колу Премијер лиге. Радовао се и још један српски дефанзивац Страхиња Ераковић, који је био најбоље оцењени играч Зенита у освајању Москве против ЦСКА.
Страхиња Ераковић је са оценом 7,5 у избору „Sofascore“ био најбоље оцењени играч дербија осмог кола Премијер лиге Русије, где је шампион Русије Зенит успео да слави против љутог ривала ЦСКА минималним резултатом.
Једини стрелац био је Гонду на асистенцију Сантоса у 43. минуту.
Ераковић је у тандему са Нином, Сантосом и Караваевом држао одбрану тима из Санкт Петербурга и сачувао је своју мрежу нетакнутом.
Зенит је лидер са 20 бодова, има шест победа и два ремија уз импресивну гол-разлику 19:1, а Ераковић је један од најбољих играча, што је резултирало поновним позивањем у национални тим Србије.
Партизан Хумска - Sputnik Србија, 1920, 15.09.2024
СПОРТ
Познат нови термин вечитог дербија
Када је у питању нови капитен Орлова Никола Миленковић, он је газдовао последњом линијом против убојитих офанзиваца Ливерпула – Мохамеда Салаха, Диога Жоте, Дарвина Нуњеза и Дијаза.
Миленковић је оцењен високом оценом 7,4 и добио је велики број дуела, како на земљи, тако и ваздушних, имао је само четири погрешна паса, а колико је био доминантан, најбоље осликава чињеница да за 90 и кусур минута проведених на терену није скривио прекршај.
Нотингем је изненађујуће славио против фаворизованих „редса“ на култном Енфилду, те се налази на деоби шестог места Премијер лиге после четири одиграна кола са осам бодова и то без пораза.
Стадион „Рајко Митић“ - Sputnik Србија, 1920, 15.09.2024
СПОРТ
Бенфика се разгоропадила у зао час – Београд следећа станица
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала